Malatya Forum

www.f5blog.org

Facebook Durum, Fotoğraf, Sayfa Beğendirme

21 Mart 2013 Perşembe

print this page
send email

Bir çok kişi Facebook’ta paylaştığı durumu, fotoğrafı beğendirme, sayfa beğenisini arttırmak ya da abone kasmak için uygulamalara ve panellere ihtiyaç duyar.
Bu tür işlemleri ücretsiz yapabilmek mümkün. Aylık 150-200-300 TL gibi ücretlere paneller kiralayarak, binlerce kişiye durumunuzu beğendirebilir, sayfanızın beğeni sayısını arttırabilirsiniz.
Öncelikle bu hizmeti veren sitelerle bizim bir alakamız yoktur. Sadece, o sitelere erişiminizi kolaylaştırmak ve aranılan bilgiyi sağlıklı bir şekilde size aktarmak için bu yazıyı ekleme gereği duyduk.
Bu uygulamaları kullanarak ne yapabilirim?
Bu uygulamalar aracılığıyla abone kasabilir, durumunuzu beğendirebilir, sayfanızı beğendirebilir, resminizi beğendirebilir, videonuzu beğendirebilir, ilişki durumunu beğendirebilirsiniz, grubunuzu kasabilir ve listenizi kasabilirsiniz. Aşağıda bu tür uygulama siteleri sıralanmıştır.
Not: Yeni uygulamalar bulundukça eklenmektedir. Çalışmayan uygulamaları bildirdiğiniz taktirde, kontrol edilip kaldırılacaktır. Yönlendirilen siteler ile hiçbir bağlantımızın olmadığını tekrar bildirmek isterim.
facebook durum beğendirme

Facebook durum beğendirme, facebook oto like, otoliker, otomatik durum beğendirme, sayfa beğendirme, abone kasma, grup kasma, ücretsiz panel, ücretsiz durum beğendirme, beleş durum beğendirme, siteni büyült, siteni kas, sayfanı kas, durum beğendirme hilesi, durum beğendirme uygulaması, çalışan durum beğendirme, facebook durum beğendirme 2013, facebook abone kasma 2013, facebookta durum beğendir, hile nasıl oluyor, beğendirme kodu, facebook sayfam nasıl büyür, abonem nasıl çoğalır, ne yapmam gerekli, virüslü eklenti, beğendir, çalıştır

0 yorum:

Yorum Gönder