Malatya Forum

www.f5blog.org

Facebook Durum Beğendirme Hilesi 2013

23 Şubat 2013 Cumartesi

print this page
send email

Facebook şuanda dünyanın en büyük, en aktif sosyal paylaşım ağı konumunda. Ne twitter ne google plus ona yetişemedi. Biraz da zor gözüküyor açıkçası. Türkiye’de de milyonlarca kullanıcısı olan bu büyük sosyal ağımız yeni neslin bu olaylara girmesi ile daha da karışık hal alacak sanırım.
 olarak da bilinen bu olay facebooktaki paylaşımlarınızın başkaları tarafından beğendirilmesi için yapılmış bir uygulamadır. Her paylaştığınız ileti, resim, videonun binlerce beğeni aldığını düşünsenize; ne popüler bir insan olursunuz!!! Normal şartlarda paylaşımlarınza gelen beğeninin onlarca katı beğeni!! Daha önce sizlerle abone kasma konusunda bildiklerimizi paylaşmıştık bizim sayemizde bir çok arkadaşın on binlerce abonesi bulunmakta.

Dediğimiz gibi daha popüler bir facebook profiline sahip olmak istiyorsanız aşağıda vereceğimiz adımları uygulayabilirsiniz. Yalnız önemli bir nokta var bunu yapmazsanız çalışmaz uygulamanız. Paylaşımlarınızı herkes görebileceği şekilde ayarlamalısınız. Yani gizlilik ayarlarınızdaki paylaşımlarınızı kimler görebilir seçeneğini herkes olarak işaretlemelisiniz. Size vereceğimiz site adresi ile yaptığınız paylaşımlar otomatik olarak beğeni alacaktır. Ekstra bir şey yapmanıza gerek kalmayacak. Oto facebook durum beğendirme ile popüler hesap ve sayfalara sahip olabilirsiniz. Aşağıda durum beğendirme hilesini nasıl kullanacağınızı anlatan bir de video bulacaksınız.
Facebook Durum Beğendirme Hilesi uygulama için yandaki linki tıklayınız.
Durum beğendirme hilesini sorunsuz yapmak için aşağıdaki videoyu dikkatle izleyiniz.



http://www.youtube.com/watch?v=reWHpIDSfsc&feature=player_embedded

Dikkat: Birçok uygulama – program sizin kişisel bilgilerinize ulaşmaya çalışacaktır. Biz size en güvenilir olanını ulaştırmaya çalışıyoruz.

0 yorum:

Yorum Gönder